Hair  Sing-along

Hair Sing-along


Kom och sjung med i Hair på Roy, filmen som varit en av våra mest omtyckta sing-alongs de senare åren. Nya chanser i mars!

När kultmusikalen Hair hade premiär 1979 drog filmen in över 15 miljoner dollar och nu är den tillbaka! Nu återvänder den till Bio Roy med sing-along-utförande. Vi kommer självklart ha vår sånguppvärmare, Susanna, som har lett flera tidigare visningar av detta slag hos oss. Ta på er era bästa 60-talshippiekläder för att komma in i den rätta stämningen, dansa in i vår salong och ta del av en rejäl näve visuell flower power.  

Hair är en rörande musikal som utspelar sig i 60-talets USA. Claude lämnar sin farm i Oklahoma och åker till New York för att ta värvning i armén. När han kommer till staden stiftar han bekantskap med ett gäng hippies ledda av den långhårige hippien George Berger. Gänget introducerar Claude till en värld av cannabis, LSD och en strid för att stoppa Vietnamkriget. Under allt detta blir Claude kär i Sheila, en flicka från en rik familj. Men deras lycka blir kortvarig när kriget plötsligt kallar på Claude.

Regi: Milos Forman
Medverkande: John Savage, Treat Williams, Beverly D'Angelo m.fl
Land: USA (1979)
Språk: Engelska (engelsk text)
Längd: 2 tim 20 min (sånguppvärmning ingår)
Åldersgräns: Från 7 år
Biljetter: 150 kr
Visas: 7, 14, 21 & 28 mars kl. 18.00

Återköp
Köpta biljetter återlöses ej


Spelschema

Inga tider schemalagda