The Room

The Room


JIPPIE! Nu är det klart att Greg Sestero, skådespelaren som i The Room gör ett ljuvligt porträtt av karaktären Mark, återigen besöker oss i samband med en av visningarna. Visningen den 20 februari följs av script reading med Greg och publiken samt ett Q&A. Paus med bar däremellan.

PROGRAM 20 FEBRUARI
20.30 - Audience script reading Q&A med Greg Sestero
21.15 - Paus med bar
21.45 - THE ROOM
 

Observera att kvällen den 13 februari enbart består av filmvisning. Självklart en otroligt stark bioupplevelse oavsett, även då.

Tommy Wiseaus klassiska kultfilm är kanske vår allra bästa återkommande bioupplevelse. I samband med THE DISASTER ARTIST - filmen om The Room! - visar vi återigen kultklassikern från 2003 - och självklart uppmanar vi er i publiken till att ropa med, kasta skedar och klä ut er. Eller vad ni nu vill - ta väl hand om vår fina salong bara!
 
Vad krävs det för att kallas "De dåliga filmernas Citizen Kane"? The Room av Tommy Wiseau har ALLT som krävs!

Johnny är en framgångsrik bankman som lever lyckligt i San Francisco tillsammans med sin fästmö Lisa. Fram tills att hon en dag tröttnar på honom och beslutar sig för att förföra Johnnys bästa vän Mark. Efter det blir ingenting sig likt. Från att ursprungligen ha visats på ett begränsat antal biografer i Kalifornien, utvecklade The Room snabbt en kultstatus allteftersom fans runt om i världen fann filmens bisarra historieberättande, tveksamma skådespeleri och tekniska bloopers högt underhållande.

Inte nog med att filmen är full av kontinuitetsfel, den har dessutom flera handlingar, sub-handlingar och karaktärsdetaljer vars inkonsekvenser har uppmärksammats av såväl kritiker som publik.

Försök hänga med i bergochdalbaneturen av vad som säkerligen komnmer att bli ett av dina mest unika biobesök! En aktiv publik är en enorm del av det roliga, så läs igenom följande länk som beskriver hur du och dina vänner kan komma ikapp med fenomenet The Room!

http://news.moviefone.com/2010/12/09/the-room-movie-schedule-viewing-guide
 
Regi: Tommy Wiseau | Skådespelare: Tommy Wiseau, Juliette Danielle, Greg Sestero m.fl. | Land: USA (2003) | Språk: Engelska (engelsk text) | Längd: 1 tim 40 min | Åldersgräns: 15 år | Biljetter: 125 kr (13 feb), 200 kr (20 feb)
 

Spelschema

Inga tider schemalagda