roy
HERO Bild Carolafesten 1920X810 Px
231103 Version 4 1440X2161px

Carolafesten - 40 år sedan Främling

OM FILMEN

1983 stod en då 16-årig Carola i Palladium i Malmö på Melodifestivalens scen och framförde för första gången Främling live. Resten är historia och 40 år senare firar hon genombrottet och en fantastisk karriär med en utsåld konsert på Avicii Arena i Stockholm. Nu kan vi erbjuda samma konsert på bio.

I december 2022 släpptes nyheten om Carolafesten på Avicii Arena och konsertbiljetterna såldes slut på mindre än 48 timmar. För de som lyckades säkra sina platser blev det en oförglömlig kväll där Carola framförde sina största pophits och förvandlade arenan till en hejdundrande glittrande fest, omgiven av kärlek, fyrverkerier och ballonger. Med sitt fenomenala sjumannaband och gästartister som Benjamin Ingrosso, Lasse Holm och Andreas Johnson, blev det en festkväll som Carola och alla hennes fans sent kommer att glömma. 

Det har gått hela fyrtio år sedan det monumentala genombrottet med Främling, när den då 16-åriga Carola Häggkvist erövrade Melodifestivalen med maxpoäng år 1983. Sedan dess har hon varit Carola med hela svenska folket, och hennes namn är synonymt med musikalisk briljans än idag.

ONSDAG 10 JANUARI

Konsert, Musik
2h 34min

Upplev, eller kanske återupplev, en konsert från de bästa vinklarna i en bekväm fåtölj. Vi visar allt från tung rock till glädjande vals.

Köp biljett