roy-logo
EN FRUKOST PÅ BERGET 1
En Frukost Pa Berget 70X100 MKII

En frukost på berget

OM FILMEN

Den framgångsrike entreprenören Vincent är högpresterande i alla lägen. Han lever livet på högsta växel i ständig jakt efter nya utmaningar. Så när hans flotta bil bara tvärdör på en bergsväg långt bort från såväl civilisation som Wi-Fi är stresspåslaget enormt. Han har ju ett schema att hålla! När den oborstade och sävlige Pierre kommer till Vincents undsättning är hans tacksamhet enorm. Pierre är verkligen hans raka motsats. Den enkla livsstilen långt från händelsernas centrum framstår som precis vad den stressade Vincent behöver. Men är det så enkelt att bara ställa om och lever Pierre verkligen precis det liv han vill?

En charmig och lättsam komedi om motsatspar, livsval och vikten av att ibland bara stanna upp och andas en stund. För regi står Éric Besnard (regissören bakom publikfavoriterna Utsökt och Päron och Lavendel).

25 SEPTEMBER

Komedi
1h 35min
FR TAL | SV TEXT

Våra repertoarfilmer visas ibland under en lång period, ibland desto mer begränsat. Ser du det här meddelandet i samband med visningen betyder det, ja, som det låter: sista chansen att se filmen!

Boka biljett