roy
Hejallamanbabesframe
HEJ ALLA MAN BABES POSTER

Hej alla man-babes

OM FILMEN

En film om att vara sig själv, och om att hitta kärleken. Innan filmen visas även en kortfilm och efteråt blir det Q&A med huvudpersonen Kim Vehmanen och regissören Edvin Erixzon. Filmen visas med engelska undertexter

Vi följer Kim, 44-årig göteborgare född med CP, homosexuell och med ett uppdrag han fått av Gud - att sprida så mycket lycka som möjligt här i världen! Filmen följer Kims liv, men kanske framförallt hur det är att dejta och skaffa en partner som rullstolsburen.

Hej alla man-babes fick premiär på Tempo Dokumentärfestival i Stockholm och har vunnit pris på filmfestival i Melbourne.

"Hej alla man-babes är en film av Edvin Erixzon, en ung regissör i Göteborg som filmat sin vän Kim, CP-skadad, rullstolsbunden, gay och kristen och som helst av allt vill möta kärleken. Vilket inte är lätt. Den beskrivs som en väldigt naken och närgången film och är en kort långfilm med sina 1 tim 5 min.” - QX

Roy har handikappanpassad toalett och om du med funktionsvariation vill boka biljett kan du ringa eller maila och boka så ordnar vi så att du kommer in utan att behöva rulla nerför trappan - genom vår extraingång som går direkt in i salongen.

ONSDAG 29 MAJ

Dokumentär
1h 5min
SV TAL | ENG TEXT

Ibland samarbetar Roy med externa aktörer och fungerar som medarrangör av visningar - som i detta fall!

Köp biljett