roy
Jacko2
Jack0

Jack-O

OM FILMEN

Den Dåliga Filmfestivalen visar spektakulära spillror ur filmhistorien - filmer med så stora och ofta charmiga brister att de går varvet runt och blir sevärda igen. Årets upplaga är den tredje i ordningen och äger rum på Bio Roy den 2-4 maj.

Jack-O är berättelsen om en ondskefull ande med samma namn, som återuppstår efter att ha blivit fängslad i ett pumpaformat huvud i över 30 år. Pumpan börjar terrorisera en liten stad i samband med Halloween och en grupp människor, inklusive en lokal sheriff och några tonåringar, kämpar för att stoppa den dödliga framfarten.

Steve Latshaws Jack-O är en Halloween-mashup av B-klassikern Troll 2 och Fredag den trettonde som alla fans av välavvägd kalkonfilm kommer bli alldeles pirriga av. Höstig, surrealistisk, mordisk och filmad på 16mm - en filmnörds motsvarighet till en lång skogspromenad i oktober. Extra plus i kanten för en kollektiv skådespeleri-härdsmälta som kulminerar när en av de yngre skådespelarna blir levande begravd och står för en den här festivalens mest håglösa dödsångest.

BILJETTINFO
Lösbiljetter kostar 120 kr styck under festivalen. Köper du biljett till minst sex filmer får du mängdrabatt och då kostar biljetterna istället 80 kr styck. OBS! Notera att rabatterade biljetter enbart kan köpas i Roys foajékassa.

TORSDAG 02 MAJ

22:00

Jack-O

Skräck
1h 28min
ENG TAL | EJ TEXT

Omissbara angelägenheter för varje person som någon gång fastnat framför en actionrulle på TV6 mitt i natten och med viss förtjusning tänkt att det inte kan bli sämre. Det kan det.

Köp biljett