roy
Macandme2
Macandme

Mac and Me

OM FILMEN

Den Dåliga Filmfestivalen visar spektakulära spillror ur filmhistorien - filmer med så stora och ofta charmiga brister att de går varvet runt och blir sevärda igen. Årets upplaga är den tredje i ordningen och äger rum på Bio Roy den 2-4 maj.

Utomjordingen Mac flyr efter att ha varit tillfångatagen av NASA och träffar snart en rullstolsburen kille som bestämmer sig för att hjälpa honom. 

Det är ingen tillfällighet att titelkaraktären heter som han gör i Mac and Me. Producenten hade tidigare jobbat med marknadsföring för McDonalds och ansåg att det fanns två karaktärer som var kändare än jultomten: Ronald McDonald och E.T. Så varför inte göra en film som kombinerar dem båda?

Mac and Me är således en otroligt skev bizarro-ripoff av E.T. med konstanta inslag av produktplacering från några av USA:s kändaste företag. Egendomliga och svårförklarade beslut tas i nästan varje scen - en oerhört lustfylld familjefilmsupplevelse vars uselhet borde vara reserverad enbart för den myndige.

BILJETTINFO
Lösbiljetter kostar 120 kr styck under festivalen. Köper du biljett till minst sex filmer får du mängdrabatt och då kostar biljetterna istället 80 kr styck. OBS! Notera att rabatterade biljetter enbart kan köpas i Roys foajékassa.

LÖRDAG 04 MAJ

Familjefilm, Science Fiction
1h 39min
ENG TAL | EJ TEXT

Omissbara angelägenheter för varje person som någon gång fastnat framför en actionrulle på TV6 mitt i natten och med viss förtjusning tänkt att det inte kan bli sämre. Det kan det.

Köp biljett