roy
Maniaccop
Maniaccop2

Maniac Cop

OM FILMEN

Den Dåliga Filmfestivalen visar spektakulära spillror ur filmhistorien - filmer med så stora och ofta charmiga brister att de går varvet runt och blir sevärda igen. Årets upplaga är den tredje i ordningen och äger rum på Bio Roy den 2-4 maj.

Matt Cordell är en mordisk ex-polis som återvänt från de döda och är ute efter hämnd. Men först måste han hantera superpoliserna Jack Forrest och Frank McCrae. Maniac Cop kan med en snäll tolkning ses som ett insiktsfullt inlägg i debatten om poliskorruption, men man måste nog lägga till att det är en film där det finns mer hjärna på golvet än i dialogen.

William Lustigs härliga B-filmskombo av Terminator och Halloween har fått ett kultfölje och fick så småningom två uppföljare. I två av rollerna finns Robert Z'Dar (som även syns i Samurai Cop under årets festival) och legendaren Bruce Campbell.

BILJETTINFO
Lösbiljetter kostar 120 kr styck under festivalen. Köper du biljett till minst sex filmer får du mängdrabatt och då kostar biljetterna istället 80 kr styck. OBS! Notera att rabatterade biljetter enbart kan köpas i Roys foajékassa.

LÖRDAG 04 MAJ

Action, Skräck
1h 25min
ENG TAL | EJ TEXT

Omissbara angelägenheter för varje person som någon gång fastnat framför en actionrulle på TV6 mitt i natten och med viss förtjusning tänkt att det inte kan bli sämre. Det kan det.

Köp biljett