roy-logo
Meangirls2
Meangirls

Mean Girls

OM FILMEN

Vi visar Mean Girls på Mean Girls Day och uppmanar dig till att komma utklädd till ditt värsta high school-gäng. Att ropa med i repliker och leva ut filmen uppmuntras! Bitch Along!

OBS! Så långt biljetterna eller sidorna i vår Burn Book räcker kan du och din vän gå två för en på filmen om ni köper biljetter på plats i kassan, lånar vår polaroidkamera och sätter in varandra i The Burn Book som ligger i foajén. Fråga personalen på plats så berättar vi mer.

Mean Girls har sedan sin premiär 2004 blivit ett populärkulturellt fenomen som de allra flesta i dag har en relation till. Har du inte sett den har någon postat en GIF av den i ett flöde nära dig, och har inte det skett har du utan vetskap sett någon bära rosa på Mean Girls Day den 3 oktober. Mean Girls fångade en hel generations skolupplevelse - eller som manusförfattaren Tina Fey själv sa i en intervju: 'Adults find it funny. They are the ones who are laughing. Young people watch it like a reality show.'

Cady Heron är uppvuxen i Afrika och hennes föräldrar är zoologer, så hon tror att hon kan en del om överlevnad. Men då hon flyttar till USA och börjar high school inser hon att det finns en uppsättning regler för hur man beter sig bland skolkamraterna. Och behärskar man inte dessa regler är man byte för dem som befinner sig högst upp i näringskedjan.

03 OKTOBER

Komedi
1h 37min
ENG TAL | ENG TEXT

Vi älskar klassiker, kult och förbisedda pärlor - upplev dina favoriter på stor duk genom våra spektakulära nedslag i filmhistorien.

Boka biljett