roy
Samurai
Samuraic

Samurai Cop

OM FILMEN

Den Dåliga Filmfestivalen visar spektakulära spillror ur filmhistorien - filmer med så stora och ofta charmiga brister att de går varvet runt och blir sevärda igen. Årets upplaga är den tredje i ordningen och äger rum på Bio Roy den 2-4 maj.

Var beredd att ifrågasätta allt du trodde att du visste om roundhouse-kicks och katana-halshuggningar. Joe är Samurai Cop, en klippa till man som bokstavligen kommer att göra allt som krävs för att straffa brottslingar – även om det innebär att ta med sig dussintals oskyldiga liv i processen.

Joe spelas av Matt Hannon, Sylvester Stallones före detta livvakt, och han står för en av de mest avtrubbade skådespelarinsatserna i filmhistorien. Under inspelningen åt Hannon enbart strimlad kyckling för att hålla sig i bra form - en slags fysisk method acting som i kombination med att han hatade filmen verkar ha försatt honom i ett oefterhärmligt tillstånd.

Varje upplaga av Den Dåliga Filmfestivalen ser vi om en av tidigare festivalers filmer (eftersom omtittningar är vitalt för den här konstformen!). I år är det Samurai Cop, som visades i samband med 2019 års upplaga. Har du dessutom inte sett den tidigare är det en gåva du bara inte får missa - i våra ögon världens bästa skräp-actionfilm någonsin.

BILJETTINFO
Lösbiljetter kostar 120 kr styck under festivalen. Köper du biljett till minst sex filmer får du mängdrabatt och då kostar biljetterna istället 80 kr styck. OBS! Notera att rabatterade biljetter enbart kan köpas i Roys foajékassa.

FREDAG 03 MAJ

Action
1h 36min
ENG TAL | EJ TEXT

Omissbara angelägenheter för varje person som någon gång fastnat framför en actionrulle på TV6 mitt i natten och med viss förtjusning tänkt att det inte kan bli sämre. Det kan det.

Köp biljett