roy
Teenwitch
Teenwitch2

Teen Witch

OM FILMEN

Den Dåliga Filmfestivalen visar spektakulära spillror ur filmhistorien - filmer med så stora och ofta charmiga brister att de går varvet runt och blir sevärda igen. Årets upplaga är den tredje i ordningen och äger rum på Bio Roy den 2-4 maj.

En tafatt tjej drömmer om en dejt med skolans snyggaste kille, men är för blyg för att göra något åt saken - tills hon upptäcker att hon är ättling till en av häxorna från Salem och har superkrafter. Det är dags att bli cool och populär!

Teen Witch skapades som en kvinnlig version av original-Teen Wolf-filmen från 1985. Välkommen till 80-talsfashion och en mix av rosa och blå som enbart kan ha skapats av en besatt produktionsassistent. Välkommen till oöverträffat töntig rap. Välkommen till det finaste vi har: häxkonst i high school-miljö!

BILJETTINFO
Lösbiljetter kostar 120 kr styck under festivalen. Köper du biljett till minst sex filmer får du mängdrabatt och då kostar biljetterna istället 80 kr styck. OBS! Notera att rabatterade biljetter enbart kan köpas i Roys foajékassa.

LÖRDAG 04 MAJ

Fantasy, Kultfilm
1h 34min
ENG TAL | EJ TEXT

Omissbara angelägenheter för varje person som någon gång fastnat framför en actionrulle på TV6 mitt i natten och med viss förtjusning tänkt att det inte kan bli sämre. Det kan det.

Köp biljett