roy
Terrorvision
Terrorvision2

TerrorVision

OM FILMEN

Den Dåliga Filmfestivalen visar spektakulära spillror ur filmhistorien - filmer med så stora och ofta charmiga brister att de går varvet runt och blir sevärda igen. Årets upplaga är den tredje i ordningen och äger rum på Bio Roy den 2-4 maj.

Familjen Puttermans nya parabolantenn råkar ta emot en signal från en annan planet. Snart etableras en passage och hungriga rymdmonster börjar kravla ur TV:n. De vuxna är lika upptagna som alltid och det blir upp till barnen att lösa situationen.

TerrorVision är ännu en kraftigt förbisedd 80-talspärla som innehåller allt och lite till som vi saknar från decenniet. En mardröm i neon med härliga monster, swingers-föräldrar, hårdrockspojkvänner, snäll slime istället för läskig gore, dåliga specialeffekter och en egen theme song. Ted Nicolaous film försvann från biograferna efter fyra dagar men det är uppenbart att 80-talet inte visste vilken skatt de satt på. Nästan 40 år senare är det här en stämningsfylld kultfilm som äntligen når en svensk bioduk.

BILJETTINFO
Lösbiljetter kostar 120 kr styck under festivalen. Köper du biljett till minst sex filmer får du mängdrabatt och då kostar biljetterna istället 80 kr styck. OBS! Notera att rabatterade biljetter enbart kan köpas i Roys foajékassa.

FREDAG 03 MAJ

Skräck, Komedi, Science Fiction
1h 25min
ENG TAL | EJ TEXT

Omissbara angelägenheter för varje person som någon gång fastnat framför en actionrulle på TV6 mitt i natten och med viss förtjusning tänkt att det inte kan bli sämre. Det kan det.

Köp biljett