roy
Theroom Still
Theroomposter

The Room

OM FILMEN

Tommy Wiseaus kultfenomen The Room visas på Bio Roy den 9 januari. Tidigare samma kväll har hans första spelfilm på 20 år, Big Shark, svensk biopremiär på duken.

Hollywood i all ära, men det finns fortfarande ingenting som går upp emot, eller ens liknar, en biovisning av The Room. Gör dig redo för konstigt tonsatta sexscener, konstanta panoreringar över Golden Gate-bron, ett skratt som kan bota sjuka, synska pizzabeställningar, plötslig hustaksaction, en skådis som plötsligt byts ut utan att det befästs i handlingen, en hel del amerikansk fotboll, insikter, anekdoter, diskussioner, partyn, en vänskap i gungning och mycket mer. The Rooms dialog gör den till non-stop-fun.  

Johnny är en framgångsrik bankman som lever lyckligt i San Francisco tillsammans med sin fästmö Lisa. Fram tills att hon en dag tröttnar på honom och beslutar sig för att förföra Johnnys bästa vän Mark. Efter det blir ingenting sig likt. 

OBS! Notera att The Room-visningar skiljer sig från vanliga bioföreställningar. Här uppmuntras det till exempel att ropa med i repliker. Läs mer här för inspiration och regler. Vi ber er dock att respektera och ta hand om vår salong.  

TISDAG 09 JANUARI

Komedi, Kultfilm
1h 39min

Ibland kan det vara lite svårt att navigera kring vad som är vad i vårt program. Är det en klassiker? Kanske inte riktigt. Är det kult då? Ja, det är nog det!

Köp biljett