roy

Hyra Roy

På Roy finns en unik välbevarad 40-talsmiljö och en riktigt bekväm salong mitt i stan. Vi hjälper dig gärna att skapa ett personligt och professionellt arrangemang.


Vi välkomnar företag, skolor, föreningar och personalgrupper som, helst dagtid, vill genomföra filmvisningar, konferenser och föreläsningar.
Vid kvällsuthyrningar ges företräde till offentliga arrangemang, såsom föreläsningar, konserter, filmvisningar och förhandsvisningar, men det är också möjligt att abonnera salongen.
Vi erbjuder catering i form av snacks, fika, mackor och enklare rätter.


Skicka en hyresförfrågan som beskriver arrangemanget och innehåller svar på följande frågor:
Vilka är ni? Öppet eller slutet evenemang?
Datumförslag? Antal timmar/kvällstid eller dagtid?
Tekniska behov?
Önskemål om catering?

Hyresförfrågan: Helena Wirenhed, föreståndare: helena@bioroy.se

 

TEKNIK

Roy kan visa såväl analogt som digitalt och 3D. Bredband och satellit kan kopplas till den digitala projektorn för att visa evenemang av olika slag: konserter, teater, opera, revyer, sport, kortfilm och mycket mer. Den digitala projektionen skapar interaktiva möjligheter för studier, föreläsningar och konferenser.

Nedan presenteras en sammanfattning av de tekniska förutsättningarna på Roy.


ANALOG VISNINGSTEKNIK

Roy har två stycken 35mm-biografprojektorer.


DIGITAL VISNINGSTEKNIK

För digitala filmformat har vi en digitalbioprojektor av modell Barco DP4K-32B som klarar av full 4K-upplösning samt digital 3D.


TEKNIK FÖR LIVESÄNDNING 

Roy har utrustning för att ta emot, projicera och spela in satellitsändningar i full HD. 


SCENTEKNIK

För konferenser och arrangemang finns scenteknik som trådlösa mikrofoner och möjlighet att koppla upp dator på duken. Scenljus finns, men är begränsat. I salongen finns möjlighet till trådlös internetuppkoppling. Vi har ett fint och stämt piano. Observera att det inte finns någon scen framför filmduken.


För tekniska frågor, vänligen maila teknik@bioroy.se

 

Fullständiga tekniska specifikationer hittar du här.

221105 Bio Roy Nora Lorek 10

Vill du hyra Roy?

På Roy möter du en unik, välbevarad 40-talsmiljö med möjligheter att göra ett personligt och professionellt arrangemang.

 

Bokningsförfrågan