roy
Sabaton Clean
Sabaton Poster A3 2.0 240520

Sabaton - The Tour To End All Tours

Premiär 11 oktober 2024

OM FILMEN

Biljettsläpp 26 augusti kl 12.00.

Följ med på en oförglömlig heavy-metal resa när vi stolt presenterar Sabaton – The Tour To End All Tours – en hyllning till Sabatons största turné någonsin.

Upplev Sabatons legendariska The Tour To End All Tours på bio. Konsertfilmen spelades in under deras Europaturné 2023 på Ziggo Dome-arenan i Amsterdam och fångar känslan av Sabatons monumentala scenframträdande och bandets förmåga att berätta historiska berättelser genom heavy metal.

Med utsålda arenor, fyrdubbla platinaförsäljningar och en gigantisk, lojal fanskara tar Sabaton med sig sin bombastiska liveshow till vita duken i höst. Från den pulserande energin till den engagerande scenutformningen med militär rekvisita och historiska teman är varje ögonblick en hyllning till bandets liveframträdanden.

Se Sabaton och deras hängivna fans när de skapar en oförglömlig konsert med spektakulära pyrotekniker, visuella effekter och deras ikoniska sound. Sabaton – The Tour To End All Tours är en hyllning till hårdrocken och det osvikliga bandet mellan Sabaton och deras fans. Detta är den ultimata heavy metal-upplevelsen; följ med på den största turnén som Sabaton någonsin har gett sig ut på.