roy
1044373 Sidonie Au Japon Avec Isabelle Huppert Un Voyage Onirique Signe Elise Girard
AFF DEF

Sidonie i Japan

OM FILMEN

Sidonie Perceval, en etablerad fransk författare, sörjer sin sedan länge avlidne make. Det har gått många år sedan hon hade inspiration och lust att skriva. Trots det accepterar hon en inbjudan till Japan för nyutgivningen av sin första bok och välkomnas av sin lokala förläggare, som tar med henne på en marknadsföringsturné runt landet där småkomiska kulturkrockar uppstår.

Under resan genom den blommande japanska våren börjar de två sakta attraheras till varandra. Men oväntat dyker det lekfulla spöket av hennes make också upp på resan och följer Sidonie. Kommer hon till slut att våga släppa taget om det förflutna för att tillåta sig att älska och skriva igen?

“En lågmäld, elegant och charmigt lekfull liten pärla till film. Huppert är fantastisk, och hennes outfits lika så.” - Johan Blomquist, Göteborg Film Festival

MÅNDAG 03 JUNI

Drama
1h 35min
FLERA TAL | SV TEXT
Köp biljett

TORSDAG 06 JUNI

Drama
1h 35min
FLERA TAL | SV TEXT

Våra repertoarfilmer visas ibland under en lång period, ibland desto mer begränsat. Ser du det här meddelandet i samband med visningen betyder det, ja, som det låter: sista chansen att se filmen!

Köp biljett