roy
Hairspray (1)
Hairspray2

Sing Along: Hairspray

OM FILMEN

Sjung med i Hairspray!

Tracy Turnblad, en stor flicka med stort hår och ett ännu större hjärta, bara har en passion i livet - att dansa. Hon drömmer om att få medverka i The Corny Collins Show, Baltimores häftigaste dansparty som visas på TV.

Tracy tycks passa perfekt som deltagare – om det inte vore för en sak. Hennes kroppsstorlek skiljer henne från den coola mängden, något som hennes välmenande men överbeskyddande mor inte är sen att påpeka. Men skam den som ger sig! Tracy är övertygad om att det är hennes kall i livet att ägna sig åt dans och när hennes far Wilbur säger “Go for it!” inser hon att man måste tänka stort för att bli stor.

Den sprudlande musikalen Hairspray från 2007 bygger på John Waters originalfilm från 1988 och hitmusikalen från Broadway som sedan följde. Nu ansluter den för första gången till vår sing along-serie - ta på dig dansskorna och sväng förbi!

IDAG 28 MAJ

Musikal, Komedi
1h 56min
ENG TAL | ENG TEXT

Utvalda kvällar sjunger vi med till musikalerna vi älskar! Våra populära och interaktiva visningar är ett euforiskt sätt att avsluta dagen på.

Köp biljett