roy
Theholderover2
Microsoftteams Image (2)

The Holdovers

OM FILMEN

Ordinarie biljettsläpp 13 december kl 08.00.

Alexander Paynes nya film känns som en helgdagsklassiker från första bildrutan och vi har fått möjligheten att förhandsvisa filmen i dess rätta element: precis vid jul. The Holdovers förhandsvisas på Bio Roy den 26 december. Visningen presenteras i samarbete med Universal.

Paul Hunham är en allmänt ogillad professor på en förberedande skola som heter Barton Academy. Utan familj och utan någonstans att åka över julen 1970, stannar han på campus för att handleda studenter som inte kunnat åka hem. Efter några dagar finns bara en person kvar: den stökiga 17-åringen Angus, en duktig elev, vars dåliga beteende alltid hotar att få honom avstängd. Tillsammans med skolans chefskock Mary, vars egen son nyligen dött i Vietnam, bygger de tre en osannolik vänskap när de tillbringar julen tillsammans under två mycket snörika veckor i New England.

TISDAG 26 DECEMBER

Drama, Komedi
2h 13min
ENG TAL | SV TEXT

Var först att se det senaste – ibland tjuvstartar vi och visar de senaste filmerna innan de faktiskt har officiell premiär. När man inte vill vänta mer än nödvändigt!

Köp biljett

FREDAG 05 JANUARI

Drama, Komedi
2h 13min
ENG TAL | SV TEXT
Köp biljett

LÖRDAG 06 JANUARI

Drama, Komedi
2h 13min
ENG TAL | SV TEXT
Köp biljett

SÖNDAG 14 JANUARI

Drama, Komedi
2h 13min
ENG TAL | SV TEXT

Ställ väckarklockan! Utvalda söndagar serverar Roy frukost till förmiddagens första film!

Köp biljett